2018. április 16., hétfő

Tavaszi sorozathírek- Life/Wok of love/Lawless lawyer

Munkával teli, izgalmas napokat élnek most tavasszal a kedvenceim. Először is lássuk, mi tudható a Life című új sorozatról. Március végén volt az első forgatókönyv olvasás a jtbc székházában. Videót még nem találtam róla, de sok fénykép készült és már lehet tudni, kik lesznek a szereplők. A forgatást is elkezdték. Több rövid videót is készítettek rajongók Wookiról amint külső helyszínen vesznek fel vele jelenetet illetve kórházi fotók is készültek róla. Won Jin-a külsejét kicsit megváltoztatták, új frizurája van. A sorozat várhatóan júliusban kerül adásba. További részletek később várhatók.
Fotó:soompi

A Wok of love/Greasy Melo munkálatai már előbbre tartanak, mindhárom főszereplő posztolt róla a közösségi médiában és már rövid kedvcsináló is készült hozzá. Jung Ryu-won lovas és vívó edzéseken vett részt, emellett a wokkal is megismerkedett. Junho megmutatta a séf kitűzőjét míg Jang Hyuk  az egyik verekedős jelenet képét osztotta meg a rajongóival. A történetről egyenlőre annyit lehet tudni, hogy Junho egy séfet alakít, Jung Ryu-won egy gazdag nőt, míg Jang Hyuk egy bűnözőt, aki most szabadult a börtönből. Kíváncsi leszek, hogy alakul a szerelmi szál! Kezdés május 7-én az SBS csatornán. A sorozat 40 részes lesz (35 perces, rövid részek) egészen július elejéig tart majd!



Izgalmas előzetese van a Lawless lawyer/Lawless Attorney című, május 12-én, szombaton a tvn csatornán induló 16 részes új krimi sorozatnak. A főszereplők Lee Joon-ki és Seo Ye-ji. A történet szerint a főszereplő férfi bosszút áll az anyját ért sérelemért, úgy hogy a törvényes út mellett kihasználja a törvényi  kiskapukat is. Egykor bűnöző volt, most pedig ügyvéd, így tudja, hogy dolgoznak a rossz fiúk. Izgalmas autós üldözések és verekedős jelenetek is várhatók ebben a sorozatban!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése