2012. február 1., szerda

Az első virágszirmok


Sokáig gondolkodtam azon, hogy elkezdjek-e blogot írni, de végül úgy döntöttem, igen! Miért is ne? Szeretném megosztani a gondolataimat a világgal.

Miről is szólna a blogom? A címből adódóan virágokról, de ezek nem biztos, hogy mindig valódi virágok! Mire is gondolok? Szeretem a virágokat, a természetet, így biztos, hogy róluk is fog szólni a blog. Azon kívül minden másról is, mondjuk a koreai sorozatokról. Már egy ideje napról napra "kinyílik" egy-egy virág estéről-estére számomra közülük. Lehet hobbinak, vagy akár függőségnek is nevezni, ha az ember lánya doramát néz. Azt azonban nem lehet tagadni, hogy nagyon magával ragadó tud lenni egy-egy "virágszál"! Érdekes történetek, szép színésznők és jóképű színészek európaiak számára teljesen ismeretlen környezetben. A régmúlt időket felidéző történelmi témájú drámákról nem is beszélve! Filmeket is nézek, igaz, nem olyan sokat, mint szeretnék, de szépen haladok.

K-pop! Hát, igen, ha már nézel drámákat, előbb-utóbb megtetszik egy szép dallam, kíváncsi leszel ki is énekli. Na, itt van még mit behoznom! Ismerek már néhány együttest (legalább névről), de sajnos nem megy a sok, 6-8-9 vagy több tag nevének megjegyzése és esetleg felismerése sem! A nagy "rajongó" korszakon már túl vagyok, bármiről is legyen szó, így inkább maradok az egyéni előadóknál, és a néhány tagú együtteseknél. A nyugisabb zenék tetszenek jelenleg.
  Urban Zakapa - My Love, egy kis léleknyugtató :)