2012. június 6., szerda

Big - Sorozatajánló


Romantikus, fantasztikus komédia 16 részben, a KBS2 csatornán. 2012. június elejétől-július végéig, hétfőn és kedden.
Főszereplők:
Gong Yoo, az orvos Seon Yoo-jae
Lee Min-jung, a kezdő tanárnő Gil Da-ran
Shin Won-ho, a diák Kang Kyung-joon
Bae Suzy, Kyung-joon szerelme Jang Ma-ri
Gong Yoo első sorozata, mióta leszerelt. Gondolom, sokan vártuk már azt a napot, mikor elkezdődik a sorozat. Azt, kell mondanom, hogy az első két rész félmeztelen jeleneteiért már megérte a várakozás! Éljen a kidolgozott, szépen lebarnult  Gong Yoo felsőtest!:-)
Akkor a történetről: az első jelenetekben megismerkedünk Gil Da-ran próbaidős tanárnővel. Egy esküvőre igyekszik éppen, egy virágcsokorral. Kiderül a menyasszony egy volt osztálytársa, aki elfelejtette meghívni őt a nagy eseményre. Da-ran azért egy ebédre még ottmarad az esküvőn. Időközben telefonon hívják, hogy gond van a csokrokkal, és szerezze vissza, mert más volt a megrendelő. A csokorért folytatott "harcban" baleset éri. A balesetének okozója lesz egyben a megmentője is. Az orvos Seon Yoo-jae. A jóképű doki addig gyógyítja Da-ran -t, míg a lány beleszeret. Kettejük megismerkedésének történetét az egész város hallja, hisz egy rádióműsorban felolvassák első találkozásuk sztoriját. Mindezt a buszon iskolába menet hallgatta a tanárnő, így örömét sikerült megosztania a mellette ülőkkel is. Így Kang Kyung-joon is felfigyelt rá.

A buszról leszállva, egyszer csak mellette  terem a fiú, visszakérve az esernyőjét. Kiderült, hogy elcserélték. Az iskolában azután újra találkoznak. Az Amerikából jött fiút Da-ran gondjaira bízzák. Természetesen megtalálják az új fiút az iskola vagányai. A tanárnő öccse az aki beleköt, de végül ő húzza a rövidebbet. Az első iskolanap végén Kyun-joon egy fényűző, de rideg lakásba megy haza. Egyedül él ott magányosan.
A tanárnő vidáman megy szerelme munkahelyére. Ott egy ismerős doktornővel is találkozik. Lee Se-young (Jang Hee-jin) ,Yoo-jae munkatársa. A nő nem örül Da-ran -nak, hiszen a vetélytársa. A jóképű doki nem egészen őszinte, és már annyira nincs oda a tanárnőért. Titkos viszonya van a munkatársnőjével. Míg Da-ran az esküvőjükről álmodozik, a férfi arról, hogy menekülhetne a helyzetből. Többször elutasítja a lányt, így ez a találkozójuk is elmarad. A lány próbálja kideríteni a doki igazi érzéseit. Sírva kérdi Yoo- jae-től a telefonba, hogy mondja el, csak szánalomból akarja elvenni, vagy tényleg szereti. A szomorú nőt  Kyung-joon próbálja vigasztalni. Elviszi őt a vadiúj motorján egy nyugodt helyre a városon kívül. Itt hívja őt a doki, és randevút kér a nőtől, hogy bocsánatot kérjen. Az úton aztán a motorral egyedül hazafelé tartó fiú és a randira igyekvő doki is egy baleset részesei lesznek. A kórházban azután kiderül, hogy egyikük kómába esett, míg a másik meghalt. Vagy mégsem? A hullaházban egyszer csak megmozdul valaki. Körbenézve magát, megállapítja, hogy él, de valami nem stimmel. Ez nem a saját teste. Kang Kyung-joon lelke Seon Yoo-jae testében éledt újjá. A folyosón bóklászva meglátja a  síró Da-ran -t. A nő nem hisz a szemének, de akkor még jobban megdöbben mikor kiderül nem is a szerelmét kapta vissza. A kórházban fekszik Kang-joon teste, viszont "Yoo-jae" a fiú házába megy haza. Így világos lesz kettejük számára, hogy a balesetkor valami különös dolog történt.
A tanárnő próbálja rávenni a fiút, hogy vigyázzon Yoo-jae testére, és egészséges ételeket visz a fiúnak a mélyhűtött pizzák helyett. A fiú természetesen nem hallgat rá. Tettének következménye is lesz, ami miatt a  tanárnő kínos helyzetbe kerül az egész iskola előtt. Kyung-joon elmegy megnézni a kórházba a testét. Itt aztán szembesül vele, kicsoda  Seon Yoo-jae. Népszerű gyermekorvos. Ugyanakkor látja azt is, hogy a rokonai lemondnak róla, és ez rosszul érinti. Gil Da-ran szintén kétségbe van esve, reméli, hogy a szerelme lelke jól van Kyung-joon testében és mihamarabb visszatér.
Egy kicsit kínos vacsora után a Gil családnál Da-ran elkíséri Kyung-joon-t a doki lakásába, hogy onnan ruhákat hozzanak el. Itt aztán a nő érdekes dologra bukkan. Közben Yoo-jae-t felhívja a munkatársnője Lee doktornő, és kéri, hogy találkozzanak. A ház előtt, aztán a dokinő öleléssel és egy szerelmi vallomással várja "Yoo-jae-t." .A jelenetnek szemtanúja Da-ran. :-(  A fiúnak a doki testében hamar összeáll a kép.
Ez történt eddig az első két részben. Mit várhatunk a történettől? Szerelmi csalódást már most a történet elején láthatunk. A vak szerelmes Da-ran észre sem vette, hogy a szerelme már mást szeret. Mi lesz most vele, hisz ő vigyáz a fiúra aki a szerelem testében lakozik. Kyung-joon sem egyszerű eset. A múltjában történtek szomorú dolgok, egyedül van a világban. Most kap egy esélyt, hogy a jóképű doki testében máshogy, felnőtt módjára éljen. 
Remélem jó kis sorozat lesz!
Filmzene, Davichi -  Because it’s you




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése