2012. június 1., péntek

Hogyan hódítsunk meg egy sikeres nőt? I love Lee Tae ri - sorozatajánló

A héten indult egyik új sorozatból talán választ kaphatunk a fenti kérdésre.

I love Lee Tae ri / I love Italy
16 részes romantikus, fantasztikus sorozat a dél-koreai  TvN csatornán, 2012. május 28-tól július 17-ig, hétfőn-kedden.
Főszereplők:
Kim Ki-bum, a huszonéves testű, valójában tini lelkű fiú szerepében Geum Eun-dong / Hwang Min-soo
Park Ye-jin, a szép, hűvös örökösnő Lee Tae-ri
Yang Yi-woo, Choi Seung-jae, Tae-ri, korábbi szerelme
Jubi, a popsztár Ha Soon-sim, főhősünk titkos szerelme
Eun-dong az úszópalánta a barátaival egy lányiskola udvarán arra készül, hogy egyikük, az Igazából szerelemben látottakhoz hasonlóan szerelmet valljon egy idősebb lánynak. A sikeres akció után a szerelemről álmodozó Eun-dong meglát egy szép, szomorú nőt a közeli kávézóban. A nő Lee Tae-ri, a gazdag örökösnő, aki nemrég tért vissza Koreába.

Eun-dong a szüleivel lakik együtt, akik szeretnék, hogy a fiuk egy napon Ha Soon-sim férje legyen. A lány nem él hagyományos életet, hiszen csillogó popsztár egy lányegyüttesben. Soon-sim nagymamája erőlteti a lányra az eljegyzést. Eun-dong teljesen oda van a nála idősebb csajért, így neki nincs ellenére a hagyományos eljegyzési ceremónia. A lány cselhez folyamodik, betegséget tettet, így elmarad a nagy esemény. Neki most jobb dolga van: fellépése lesz egy múzeumban. A fiút kéri meg, hogy vigye el.A segítségért cserébe csókot ígér a szerelmes tininek. Ezt követően találkozik a négy főszereplő. Tae-ri családjának tulajdonában van a múzeum, és itt szándékozik kiállítani egy antik órát. A múzeum körüli felfordulásban a nő elveszíti kedvenc nyakláncáról a medált. Eun-dong találja meg azt. Lee Tae-ri találkozik a kiállítás menedzserével. A férfi nem más, mint az ex-szerelme...Kicsivel később Soon-mi próbálja elcsábítani Choi Seung-jae-t, amit a férfi nem hagy. A történtek szemtanúja lesz Eun-dong. Szeretné megvigasztalni az összetört szívű lányt, azonban nyomát veszti. Így történhet meg, hogy összetéveszti a két nőt. Tae-ri -t próbálja megvigasztalni Soon-sim helyett. Kettejük találkozásakor rejtélyes események történnek.
Hazaérve, a fiú kikap a szüleitől. A szomorú Eun-dong elmegy az edzőjéhez, és neki mondja el a bánatát. A letört fiú a sorsa jobbra fordulását, a telefon lévő kívánság teljesítő programtól várja, de úgy látszik ez sem segít. Másnap a lány még mindig elutasítja. Ezek után különös dolog történik a fiúval. Még gyerekként ugrik be a medencébe az edzésen, majd már mint felnőtt jön ki a medencéből anyaszült meztelenül! Valaki mégis meghallotta a kívánságát? Az edzője nem is hisz a szemének! Hirtelen átalakult Eun-dong: a külseje egy felnőtté, a lelke azonban megmaradt gyermeknek. Ezután megpróbál rájönni, mi is történhetett vele. A teljesen elképedt edzővel gondolják végig, mi is történhetett a fiúval, kivel mit csinált előző nap. Így újra megkeresi az énekes lányt, és Tae-ri -t. A nagy igyekezetnek végül egy közös csobbanás vet véget, a szép örökösnővel. Röviden ennyi az első két rész története.
Mi várható a továbbiakban? Gondolom sok vicces jelenet. Szerelmi háromszögek. A jégkirálynő szíve megenyhül, és a végén megtalálja az igaz szerelem? Mi lesz Eun-dong sorsa? Marad felnőtt testbe bújt gyerek, vagy a lelke is felnő? Választ kaphatunk, ha megnézzük a sorozatot. Az első két rész alapján nem szabad elhamarkodott döntést hozni, jó közepesre értékelném az eddig látottak alapján  Lee Tae-ri meghódításának történetét.
 A sorozathoz kiadott első zenei videó tekinthető előzetesnek is.
 Sunny Hill- Do it


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése