2012. július 22., vasárnap

Beloved - Sorozatajánló

Romantikus sorozat, 16 részben a dél-koreai jtbc csatornán 2012. június 27. és augusztus 16. között, szerdán és csütörtökön. Alternatív címe, Dear you.
Főszereplők:
Park Sol-mi, mint Seo Chan-joo
Hong Jong-hyun, mint Go Jin-se Chan-joo férje
Kim Min-joon, mint Choi Eun-hyuk
Choi Yeo-jin, mint Baek Ji-kyung, Eun-hyuk gazdag felesége
Bae Noo-ri, mint Hong Ran a táncoslány
Már régóta kinéztem magamnak ezt a sorozatot. A két férfi főszereplő már ismerős korábbi sorozatokból és mindig jó új arcokat, színészeket megismerni. Az ajánló is elég figyelemre keltő, és azt tapasztalom, hogy a kisebb kereskedelmi csatornákon jó doramák készülnek. Tudnak újat mutatni: szép képi megoldásokkal, érdekes hangulatokkal az egyszerű történeteket is képesek máshogy elmesélni. Így vagyok ezzel a sorozattal is, pár rész megnézése után magával ragadott. Miről is szól a Beloved?

Jin-se elvett egy nála néhány évvel idősebb harmincas nőt, Chan-joo-t, aki egy divatlapnál dolgozik. A férfi építész céget vezet az elvált barátjával Do Han-soo-val (Goo Bon-seung) együtt. 
A harmadik házassági évfordulójuk előtt a házaspár mindkét tagjának az életben felbukkan egy régi ismerőse a múltból. Chan-joo találkozik Eun-hyuk-kal. A férfi korábban a szerelme volt, de elhagyta őt a gazdag Ji-kyung-ért. Hong Ran a fiatal táncoslány pedig Jin-se gyermekkori ismerőse. Miután a lány szülei egy autóbalesetben meghaltak, elkerült a fiú szomszédságából. Egy tánciskolában futnak össze újra. A férfi fel sem ismeri első látásra. Egyre többször találkoznak, Jin-se gondoskodni kezd a lányról, lakást kerít neki, kihozza a rendőrségről ha bajba kerül Hong Ran. Nem tudja eldönteni, hogy mint báty, vagy mint férfi nézzen a lányra. Ran viszont egyértelműen kijelenti, hogy ő többet érez mint barátság, a férfi iránt. Kapcsolatunk persze titkolják, még ha ártatlan is,(eleinte mindenképpen) de a kívülállók nem így gondolják. Ran féltékeny táncpartnere is megtesz mindent, hogy tönkretegye kettejük kapcsolatát.
Közben Chan-joo helyzete sem könnyű. Új elnök érkezik a céghez, aki nem más, mint Baek Ji-kyung, a gazdag családból való nő, az a bizonyos feleség. Hiába a pénz, a drága lakás, a nő  házassága romokban. A férj még mindig a volt szerelmét siratja, a nő meg  nem engedi elválni a férfit. Ráadásul Ji-kyung mindent megtesz, hogy a cégnél kellemetlen helyzetbe hozza Chan-joo-t. Vele szeretné megíratni a "boldog házasságáról" szóló cikket.
Chan-joo nem hagyja magát. Tűri Ji-kyung megvetését és beszólásait. Ellenáll minden kísértésnek, pedig Eun-hyuk mindent megígér, hogy visszakapja a nőt. Hű akar maradni a férjéhez, miközben minden jel arra mutat, hogy a férje megcsalja őt...
Történet két házasságról. Lehet-e ellenállni a kísértésnek? Megbocsájtható, ha csúnyán elhagyott a szerelmed? Meddig bízhatsz a másikban? 
Előzetes:

A sorozat zenei anyaga is jó, viszont még nem találtam meg sehol...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése