2012. július 12., csütörtök

White Christmas - Sorozatajánló

A nyári melegben télen játszódó filmeket, sorozatokat nézni jó dolog. Ajánlok egy sorozatot ami ugyan télen játszódik, de elég izgalmas ahhoz, hogy mikor nézed, meleged legyen tőle!
White Christmas

8 részes misztikus thriller. Vetítették: 2011.január 30-tól március 20-ig, a KBS2 dél-koreai TV csatornán
Főszereplők:
Park Moo-yul, a diákok vezetője szerepében, Baek Sung-hyun (Big, Queen Insoo)
Jo Young-jae, a verekedős diák szerepében, Kim Young-hwan (Love Rain)
Yoon so, a gitáros fiú szerepében, Lee Soo-hyuk (Tree with deep roots)
Kang Mi-reu, az iskola rossz fiúja, Kim Woo-bin/Kim Hyun-joong ( A Gentleman's dignity)
Yoon Eun-song, a depressziós diáklány szerepében, Esom (Ghost)
Yang Kang-mo, a hallássérült fiú szerepében, Kwak Jung-wook (Shut up Flower boy band)
Choi Chi-hoon, az iskola okos fiúja szerepében, Sung Joon ( Lie to me, Shut up Flower boy band)
Lee Jae-kyun, a hallgatag fiú szerepében, Hong Jong-hyun ( Wild romance, Beloved)
Kim Yo-han, pszichológus szerepében, Kim Sang-kyun (Call of the Coutry)
Yoon Jong-il, a tanár szerepében,  Jung Suk-won ( Dr.Champ)
Oh Jung-hye, a hegymászó nő szerepében Lee El (Wild romance)
A történet egy, a hegyek között épült, a  világtól elzárt elitiskolában játszódik. December 24-én kezdődik a téli szünet. A tanulók nagy része boldogan hazamegy, azonban vannak néhányan, akik kénytelenek a szünetet is az iskolában tölteni. Ők a történet szereplői. 7 fiú, egy lány, a tanáruk és egy idegen férfi, aki egy autóbaleset miatt kerül az iskolába
Az iskolában maradt diákok mindannyian kapnak egy fekete borítékot, benne egy rejtélyes üzenettel, miszerint mire vége a szünetnek, valaki meg fog halni. Eleinte titkolják egymás elől is a levelek létezését, de egy idő után rájönnek, hogy jobb, ha mielőbb kiderítik, ki is küldhette a levelet. Valamennyien titkolóznak a társaik előtt, és nem biztos, hogy a valós személyiségüket mutatják a külvilág felé. A lány befelé forduló, és megpróbálta már megölni magát. Yoon so-nak víziói vannak, a drogokkal próbálja saját maga számára elviselhetővé tenni az életét. Kang-mo, a  hallássérült fiú mindent lefotóz, felvesz videóra, ami történik velük. Kedvenc témája  a társaság egyetlen női tagja.
Már az első este egy különös látogatójuk akad. Az éjszaka egy vérző fejű férfi csönget be, azt állítva autóbalesetet szenvedett. Megsérült, így befogadják és ápolják. A férfi azt mondja magáról, hogy  pszichológus. A nagy hó miatt le vannak zárva az utak, így még mentő sem tud érte jönni. A rádióban időközben bemondják, hogy a közelben egy fiatal lányt megöltek, a gyilkosa szökésben van...
 Az iskola legbalhésabb diákja, Kang Mi-reu is előkerül egyszer, a többiek nem is tudták, hogy ő is ott tölti a szünidőt. Nem örülnek a felbukkanásának. 
Ahogy telnek a napok, és próbálják kideríteni ki is küldhette számukra a leveleket, egyre több dologra derül fény: a  múltjukról, a személyiségükről, a váratlan vendégükről.
Izgalmas sorozat, 8 nap története 8 részben elmesélve. Az ellenség az ismerőseink között van, vagy jóhiszeműen befogadtuk őt? Vajon a diákok túlélik a karácsonyi szünetet az iskolában? Tényleg mindenki lelkében lakik egy szörny? Élhet valaki nyugodtan, lelkiismeret furdalás nélkül, ha elvette egy másik ember életét? Kiderül, ha megnézzük a sorozatot. Elgondolkodtató történet.
Előzetes:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése