2012. szeptember 9., vasárnap

Ma boy - Sorozatajánló

Forrás:koreandrama.org
Dél-koreai romantikus tinisorozat, 3 részben a Tooniverse csatornán.2012. augusztus 16. és 30. között vetítették.
Főszereplők:
Kim So-hyun, Geu-rim a diáklány
Sun woong, Irene/Hyun-woo a lánynak öltözött fiú
Min-hoo, Tae-joon az énekes srác
A történetről röviden: Geu-rim vidékről jön a fővárosba, hogy egy művészeti iskolában tanuljon. Az iskola tanulója Tae-joon is, akibe a lány már régóta szerelmes. Egy osztályba kerülnek. A fiúnak külön fan klubja is van, három csaj, akik megvédik az ő Tae-joon oppájukat. Az osztályba jár még a rejtélyes Irene. Neki is vannak védőangyalai, három srác. Irene egy szótlan lány, viszont a vonzerejével minden fiút levesz a lábáról. Tae-joon a legnagyobb rajongója, mindig körülötte sertepertél, ajándékokat vesz a lánynak.
Geu-rim és Irene szobatársak lesznek. Irene titkára hamarosan rájön a lány...
Minden, létező sablonnal halad tovább a történet. A lány vagyok, de inkább fiúnak öltözök, hogy az imádott srác közelébe lehessek sztorik között egy kis felüdülés. Fordítva is vicces lehet a dolog, igaz itt nem a szerelem volt az ok, amiért a fiú elvállalta, hogy lánynak öltözzön. Néhány vicces jelenettel, a karaktereket sem vitték nagyon túlzásba. A három rész szerintem elég is volt. 
Talán negatívumként lehet említeni a főszereplő Kim So-hyun fiatal korát. A maga 13 évével 17 évest játszatnak vele!!Hmm...  Az idolsztár szereplőtársai 20 év körüliek, Sun-woong a Touch együttes tagja.
Végeredményben egy kedves kis sorozat, poénokkal és szokásos klisékkel.
Előzetes:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése