2013. március 21., csütörtök

Színes hírek 13.3.0.

Az utóbbi hetekben megszaporodtak a koreai sztárok rendőrségi ügyeiről szóló hírek. Négy híresség illegális gyógyszerhasználati (propofol) ügybe keveredett. Az érintettek: Hyun Young, Park Si-yeon, Lee Seung-yeon, Yang Mi-inae. A rendőrség nyomoz, a doki aki a recepteket írta, rács mögött. A színésznők közül volt aki bevallotta a használatot, és van, aki tagad. Természetesen csak szépészeti céllal írt nekik az orvos akár 100 receptet egy- másfél éven keresztül míg le nem bukott!
A DMTN (korábban Dalmatian) tagját Danielt marihuána birtoklása és használata miatt hallgatta ki a rendőrség. Nem ő az első és nem is az utolsó idol énekes aki miatt bocsánatot kérnie az ügynökségének a rajongóktól.
 Az utóbbi hetek legnagyobb botránya azonban egyértelműen Park Shi-hoo nevéhez fűződik. Én lassan már nem is tudom követni hányadán is áll az ügy!
Fotó:soompi


Röviden a sztori: Park Shi-hoo egy ifjú kollégájával és annak hölgyismerősével együtt iszogatott. Az este végén a nő önszántából felment PSH lakásában. Ott együtt töltötték az éjszakát. Ezek után a nő a szexuális erőszakot elszenvedett nőknek fenntartott telefonvonalon bejelentést tett. Azt állította, megerőszakolta a színész. A vizsgálatok során kiderült, egyikük sem használt drogot, és a bárból  a nő is még saját lábán távozott. PSH csak harmadjára jelent meg a rendőrségen, időközben az ügyvédjét is lecserélte. A hírekből nem tudni ki mond igazat és ki nem, de természetesen hazugságvizsgálat is volt. Előkerültek telefonos KakaoTalk beszélgetések a nő és a másik fiatal színész között. Ezekből nem derült ki, hogy a csajt bántalmazták volna. Azóta a hírek arról szólnak, hogy a hölgyemény nagy valószínűséggel hazudik. Pár évvel ezelőtt volt már egy zsarolásos ügye is. Érdekesség az egész botrányban, hogy PSH beperelni szándékozik az előző ügynökségét, annak vezetőjét. Azt mondja, az a férfi próbálja meg így tönkretenni őt. Erre válaszul persze a cég vissza akarja perelni a színészt. A botrány már megtette a hatását, a Cheongdam dong Alice külföldi értékesítése máris akadozik,visszakoznak a lehetséges vevők. El kell telnie még egy kis időnek, mire kiderül az igazság. Aki többet tud, írja meg nyugodtan!

Ennél vidámabb hír, hogy Han Chae-young (Lee Tae-baek) várandós! A színésznő 2007 óta házas, üzletember férjével első gyermeküket várják.





Míg a színésznő minden bizonnyal egy kis szünetet tart majd a karrierjében, addig Kim Min-joon (Beloved) nem tud leállni. Tavaly még azt nyilatkozta, hogy egy kis pihenőre van szüksége. A legújabb hírek szerint viszont új filmet forgat Uhm Tae-woong-al, ( a másik munkamániással) Top Star címmel. 



 


Két prominenssel gazdagodott a Koreai Hadsereg állománya. A napokban vonult be Yoo Seung-ho (I Miss you) és Se7en is. Az énekes köszönetet mond rajongóinak:

Régen lehetett már olvasni Dokko Jin-ről. A legutóbbi szerepe által hatalmas népszerűségnek örvendő Cha Seung-won a Greatest Love (2011) után nem forgatott még semmit. Viszont játszott Japánban egy színdarabban 2012-ben. Most úgy tűnik újra munkába áll. High heels címmel mozifilmben szerepel nemsokára.


Ha Ji-won elhagyja eddigi ügynökségét, és a Jang Hyuk nevével is fémjelzett Sidus HQ-ba igazol!

Megjelent a színésznő új filmjének első plakátja. Ezt nézve mindenre tudok gondolni, csak arra nem, hogy egy történelmi témájú akciófilmet hirdet! (Three Beauties of Chosun)





 Jackie Chan is szerepelt a Running Man című műsorban. Az új filmje bemutatója kapcsán járt Szöulban, ez jó apropó volt a szereplésre.

Bae Doo-na szerelmes. Választottja, a Felhőatlasz forgatása során megismert színésztársa Jim Sturgess.

Lee Honey és Yoon Kye-sang  egy pár, hivatalosan is bejelentették. A jóképű színész a napokban állt újra munkába. Minority Opinion című filmben egy ügyvédet fog alakítani, aki egy rendőrgyilkos apát véd.

Kim Yu-na, a koreaiak műkorcsolyázó királynője, olimpiai bajnoka, a napokban megszerezte második világbajnoki címét.

G-Dragon neszesszere teljes! Már csak egy dolog hiányzott, de mostantól nem szenvedhet semmiben hiányt, ha szép szeretne lenni. Ő reklámozza ugyanis a világ első olyan rúzsát, melyet férfiak számára készítettek! (The Saem, Global eco Red) Nem is találhattak volna jobb alanyt a célra. Biztos az egész éves adagot betárolta már otthon! :-)


 Lee Dong-wook kislányát Kim Yoo-bin (Oh,My Lady!) játssza a Heaven's Orderben.
Teljes gőzzel megy a forgatás, szerintem jól áll Wookie-nak a hanbok.






Elkezdődött a Pasta a tévében. Első benyomásra nagyon furcsa volt szinkronosan nézni. A hangok szerintem elég jók, viszont néha az az érzésem, hogy a ritmust nem sikerült eltalálnia a készítőknek. Több kiabálós, veszekedős jelenet nem stimmel. Közben rájöttem, miért is nem a szívem csücske a sorozat. Sok a 20 rész, Lee Honey nagyon édes, és a forgatókönyvírók sem álltak a helyzet magaslatán munkájuk során. A zene viszont nem rossz, a sorozat OST listája elég hosszú lett:
Listen...to you – Super Junior, Kyuhyun
I’m going – M To M
Lucky dayEvery Single Day
You're cuteAfter School, Jung-ah
Little lie – Kim Dong He
Part time lover – Clazziquai project  Spoileres videó!


The Minstrel Boy - Elina
Listen...to you (Orch ver.,Piano ver.)
Pasta Intro, I’m going, You're cute, Little lie, Part time lover, By chance, Waltz 4 Minnie (Orch ver.)
Forever - Girls generation (SNSD) Spoileres videó!

Do you love me - Love Age
Gold fish - Every Single Day
Forest of time - Every Single Day
나 나 나 - Every Single Day
Tik Tok - Every Single Day
Fate- Every Single Day
Cactus - Every Single Day
Személyes kedvencem a részek végén felhangzó Lucky day, és Alex (akinek saját főzős műsora, szakácskönyve és étterme is van) miatt a Clazziquai dala a Part time lover.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése