2012. március 30., péntek

The strongest K-pop survival - Sorozatajánló

K-pop The ultimate Audition, elnevezéssel is futó, új sorozat, a dél-koreai 'Channel A' csatornán, hétfőn és kedden, 16 részben 2012. március 19-től május elejéig.
Főszereplők:
Park Yoo-hwan, mint Kang Woo-hyun a popsztár
Go Eun-ah, mint Ji Seung-yeon a lány, aki popsztár szeretne lenni
A történet kettejük minden bizonnyal nem egyszerű szerelméről szól. A fiú egy menő popcsapat vezetője. Nagyképű,önző, a társai nem kedvelik igazán. A lányt éppen eltanácsolják egy londoni zeneiskolából. Kicsit más volt az elképzelése, mint a tanároknak. Szereti a hip-hop zenét és úgy öltözködik, mint egy fiú.
A Szöulba tartó repülőn néhány dobozos sörnek és a légörvényeknek köszönhetően  emlékezetes lesz kettejük első találkozása....

Hazaérve a lány egy barátjánál húzza meg magát.Ji woo (Kwak Yong-hwan),a félénk barát elmegy egy meghallgatásra.Ott van vele szurkolóként a lány is.A fiúnak több mint kínosan zárul ez a napja, nem sikerül bejutnia az új együttesbe. Ugyanekkor  Woo-hyun és Seung-yeon viszontlátják egymást, kissé félreérthető helyen és helyzetben.
Néhány nap múlva a  lemezkiadó még egy  meghallgatást hirdet, ahová Seung-yeon és Ji-woo már együtt jelentkeznek, és sikeresen bejutnak a legjobbak közé. A cég elnöke igen csak meglepődik, mikor meglátja a lányt, ugyanis ismeri őt, rokonok. Végül úgy döntenek, hogy ezt a tényt, titokba tartják a többiek előtt. Így elkezdődhet a nagy kaland, hogyan váljunk popsztárrá Koreában!
A kiválasztott 8 újonc mind külön egyéniség, így már az első perctől fogva megy a rivalizálás közöttük.
Woo-hyun, hogy megmutassa ki is a főnök, bokszmeccsre hívja a juniorokat. Itt természetesen egyedül Seung-yeon az, aki be mer neki húzni, úgy igazán! Ennek azonban következménye lesz, a lány szolgaként kell, hogy Woo-hyun rendelkezésére álljon. Innentől elkezdődik a szokásos vonala a történetnek,megalázó helyzetbe hozzuk a másikat, aki aztán visszaszól nekünk stb.
 Rövid időn belül a  fiú elkezd vonzódni a másik "fiúhoz". Megvédi bizonyos helyzetekben, elkezd kémkedni utána, kíváncsi rá, mit csinál a másik. A sors egy részeg ember személyében egymás karjába löki a fiatalokat, és mi történik ekkor? A szájuk valahogy összeér! :-)

Röviden ennyi az első négy rész történése. Egy újabb, a már sokszor kipróbált sablonra épülő sorozat ez is. A tinilányok célcsoportjára gondolva. Miért is néztem meg egyáltalán az első négy részt? Kíváncsi voltam mit tanulhat az ember a saját testvérétől, hogy hogyan kell popsztárnak lenni? Park Yoo-hwan "nagytestvére" ugye pár éve már űzi a szakmát, ha jól figyelt az öccse, akkor most el tudja játszani milyenek igazán a profi popsztárok? (Természetesen fel sem merült bennem, hogy Yoo-chun utálatos és önző lenne :-)  Ráadásul ő egyszer már azt is eljátszotta, hogyan lehet szerelembe esni egy "fiúba", egy hasonló drámában.) A Twinkle twinkle sorozatban egy jófiút játszik Yoo-hwan, és most egy nagyképű, önző karaktert kell megelevenítenie. Nekem annyira nem jön be, de azért  nem rossz. A másik főszereplő, a lányt alakító Go Eun-ah, meg talán nem elég fiús? Mondjuk a frizurája mindenkinek hasonló, verekedni már a csaj is verekedett, így akár elhihetik a sorozatbeli társai, hogy ő is fiú.
Természetesen láthatunk megannyi vicces jelenetet, hiszen komikus szituációk adják magukat.
Van a történetben még számtalan lehetőség, és biztos akad a sok fiú között olyan, akiért lehet rajongani, hiszen jóképűek, tudnak táncolni és énekelni (láthatók a MBLAQ tagjai is, cameo szerepben. Az egyik tag  MIR,  a főszereplő lány testvére ). Az ilyen történetben, ahol a lány fiúként próbál érvényesülni a fiúk között, azonban egyszer csak beüt az a  fránya szerelem, sok újat nem hiszem, hogy tudnak még kitalálni. Az előre borítékolható néhány dolog a történetben: a  fiú szenved, mert azt hiszi meleg, a lány nem akarja bevallani saját magának, hogy érez valamit a fiú iránt. Felbukkanó ex-szerelmek. Valaki más is rájön a lány titkára stb, stb. A végén persze mindenki happy! Ilyen folytatás jósolható ennek a sorozatnak is. Sok k-pop számmal, és talán írtak pár jó dalt a filmzene albumokra is. 
Szóval, aki szereti a fiatalos, zenés sorozatokat, és nem riasztja vissza, hogy egy újabb fiúként érvényesülni akaró lány és egy popsztár szerelmének története, az nézze csak meg bátran a The strongest K-pop survival-t. Remélhetőleg mutatnak majd valami újat is a témában!:-) (Ha meg nem, az sem baj!)
A sorozat hivatalos oldala 


3 megjegyzés:

  1. Szia! Esetleg tudnál nekem abban segíteni,hogy honnan a csudából tudnám le tölteni magyar felirattal ezt a sorozatot The strongest K-pop survival ?? Sehol nem kaptam meg...se ncore-n se ázsiai torrenten ...sehol :( Kérlek ha tudsz segítesz nekem??

    VálaszTörlés
  2. Szia Leffy!
    Elég régen ment a sorozat, és ha jól emlékszem egy részét angol felirat nélkül,eredetiben néztem. Úgy is elég élvezhető volt :-) Magyar feliratról én nem tudok, de ez nem jelenti, hogy közben esetleg nem készítettek hozzá. Magát a sorozatot a doramax264.com-on megtalálod :-)
    Lehet, lesz majd más, aki esetleg tud magyar feliratról! Kedves Olvasók, ha tudtok, segítsetek! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok!

      Innen lehet az összes részt lementeni: https://hayanharu.wordpress.com/koreai-sorozatok/the-strongest-kpop-survival/
      Google Chrome böngészőt kell hasznàlni. Katt a Google Drive-ra, itt be kell jelentkezni a gmail fiókba és màr lehet is menteni a részeket. ^ ^ Remélem, hogy tudtam segíteni.

      Törlés