2012. március 25., vasárnap

The King 2 hearts - Sorozatajánló

A most indult új sorozatok közül ez tetszik a legjobban.

The King 2 hearts, Ha Ji-won és Lee Seung-gi főszereplésével. A történet egy olyan 21.századi Dél-Koreában játszódik, ahol király áll az ország élén.2012-t írunk, a  két Korea egyesítése még mindig nem valósult meg, de a király Lee Jae-gang (Lee Sung-min alakítja) legfőbb céljának tekinti mindezt. Az öccse, Lee Jae-ha (Lee Seung-gi) a katonai szolgálatból való szabadulását ünnepelné, azonban a bátyja egy ügyes csellel arra kényszeríti, hogy továbbra is a hazáját szolgálja. Egy, az északiakkal közösen alkotott katonai csapatban kell részt vennie egy versenyen.
 Az északiak csapatának egyetlen női tagja Kim Hang-ah (Ha Ji-won).Okos, kemény katona, magas rangú családból. Harmincas évei elején jár, nincs szerencséje a szerelemben, a randikon mindig kínos szituációkba kerül. A sors úgy hozza, hogy a tréning alatt ők ketten egy szobába kerülnek!! Már az első két részben ezzel megadva az alapot a humoros szituációknak.

 A csapatok tagjai is szimpatikusak, az északiakat egy fiatalabb és egy idősebb férfi alkotja. Délen a herceg társa egy elit családból származó fiú, aki nem biztos, hogy annyira kedveli őt, és egy katonafiú, aki az ifjú herceggel együtt az első erőpróbán elbukik.
Az elkényeztetett herceg szereti a divatot (terepmintás melegítő, fodrokkal!!!),és  használja a koreai kozmetikai ipar teljes skáláját amit férfi csak magára kenhet. A gyengéje az amcsi  fánk, képes Szöulból hozatni magának, hogy azt a Nagy vezér szobrának árnyékában majszolja el az északi edzőtáborban! (Elég erős a főszponzor jelenléte már az első részekben, de sebaj!)
A történet szereplője még egy őrült fegyverkereskedő férfi Kim Bong-goo (Yoon Je-moon), aki a királyi családot még gyermekkorából ismeri. Ő lesz a főgonosz a sorozatban.
Ha Ji-won nagyon aranyos, a mostani karaktere más, mint legutóbbi sorozatában a Secret Garden-ben. Kemény verekedős jelenet van már most is, a romantikus kapcsolatokban viszont teljesen naiv karaktere. Szeretne boldog szerelmes lenni, ezért is fáj neki, hogy a szobatársa lenézi őt, nem úgy tekint rá, mint egy nőre. Meg fog ez persze hamar változni, legalább is remélem,hogy nem kell sokat várni rá!
A színésznőnek meg kellett tanulnia az északi beszédstílust is, teljesen máshogy beszél, mint megszokhattuk. Lee Seung-gi is jó, szerencsére nem feltűnő a kettejük közt meglévő majd' 10 évnyi! korkülönbség. A történet szerint kb. egyidősnek kéne lenniük, így Seung-gi az, aki egy kissé öregítve van a valós korához képest. 
Kíváncsi leszek, énekel-e majd az OST albumon Seung-gi egy szerelmes számot? Addig is, míg ez kiderül, kijött az első dal a sorozathoz.  
Taeyeon (SNSD) -Missing You Like Crazy


Várom a következő részeket, minden szerdán és csütörtökön egészen május végéig!
Egy kis előzetes:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése