2012. október 1., hétfő

Boldog szülinapot Kim Sun-ah!

Nem nagyon terveztem, hogy megemlékezem a sztárok szülinapjáról. Azonban kedvenc színésznőm, Kim Sun-ah a mai nap ünnepeltje. Hyun Bin-hez hasonlóan őt sem lehet kihagyni, így aztán: Boldog szülinapot Sunny!

Hölgyek esetében nem beszélünk egy bizonyos kor után arról, hányadik szülinapot ünnepeljük, maradjunk annál, hogy 30+. (Aki kíváncsi járjon utána)
Sun-ah Teguban született, két testvére van. Amerikában is tanult, zongora szakon végzett, a színészet mellett a zenéhez is van tehetsége. 
Sunny zongorázik:
Ő alakította sokáig  a kissé duci, és nagyszájú lányt a különféle sorozatokban és filmekben.

Alkalma volt játszani több híres és jóképű kollégájával, úgymint Jang Hyuk, Gong Yoo (S Diary), Cha Seung-won (The City hall), Hyun Bin (My name is Kim Sam-soon). Legutóbb Lee Dong-wook (Scent of a Woman) és Lee Jang-woo (I do I do), csakhogy néhány fontosabbat említsek. Drámai szerepekben is jó, elég csak a Scent of a Woman-re gondolni, valamint  a legutóbbi filmjében (Fighting Spirit) is egy halálosan beteg nőt alakított. 2011-ben drámai változáson ment keresztül nagyon lefogyott, talán kicsit túlzásba is vitte? A színészi képessége szerencsére nem fogyott el! Bizonyítja ezt, hogy a szakma és a közönség díjakkal jutalmazta őt, Lee Yeon-jae megformálásáért.(SoaW)
A Scent sikere kapcsán sokan szerették volna összeboronálni Wookie-val, de a munkakapcsolaton túl, nem volt több köztük. Egyébként ugyanaz az ügynökség intézi az ügyeiket, így gyakran találkozhatnak.
Talán ma este egy Sam-soon résszel ünneplem a szülinapját, úgy is régen láttam. A 6. rész  jöhet?! Hamarosan pedig belekezdek az I do-ba, hiszen nem volt még alkalmam a legutóbbi sorozatát végignézni..
Sam-soon videó:
Fotók:koreandrama.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése