2012. november 14., szerda

I do, I do - Sorozatajánló

Dél-koreai romantikus komédia
Epizódok száma: 16
Időpont: 2012.május 30. és július 19. között, szerdán és csütörtökön
Sugározta:MBC
Főszereplők:
Kim Sun-ah, mint Hwang Ji-an
Lee Jang-woo, mint Park Tae-kang
Im Soo-hyang, mint Yeom Na-ri a gazdag örököslány
Park Gun-hyung, mint Jo Eun-song jóképű nőgyógyász
Yoon Joo-sang, mint Ji-an apja
Park Young-Kyu, mint Tae-kang apja

Vígjáték, egy harmincas évei végén járó munkamániás, magas beosztású cipőtervező nő és a húszas évei végén járó, az életet könnyedén vevő fiatalemberről. 
A történet kezdetén Ji-an éppen ellóg édesapja 70. születésnapi partijáról, mert a munkatársai nem boldogulnak nélküle egy divatbemutatón. Szó szerint összefut Tae-kang -al és szeretett motorjával Beyonce-val. A helyzetet úgy oldják meg, hogy a nő a javíttatásért cserébe egy fuvart kér. Végül a nap hátralévő részét egymás társaságában töltik.


Az esti italozás eredménye egy közös éjszaka, majd egy kínos ébredés lesz....és egy közös utód. Hetekkel később Ji-an hitetlenkedve fogadja a hírt  egy doktortól, hisz előtte nem sok jóval kecsegtette az orvosa ez ügyben. A bonyodalmakat a nő életében a hirtelen jött gyermekáldáson kívül a váratlanul fellépő pasibőség csak fokozza. Ugyanis, mielőtt megtudta volna a nagy hírt, egy vakrandin találkozott a nőgyógyász Eun-song-al. A pasi jóképű, kedves, a nő szüleinek is tetszik. Mi a gond akkor? Hát a később kiderülő nyilvánvalón kívül az, hogy Ji-an nem akar férjhez menni! Ez ügyben nagyon makacs. Szüleivel részben ezért is rossz a viszonya. 
fotó:mbc
Tae-kang apukája ügyes cipész és miután leégett az üzletük, cipőhamisítónak állt. A fiával együtt így élnek napról napra. Egy kis rendőrségi kitérőt követően -ahová Ji-an juttatta- Tae-kang egy kis szerencsével bekerül a céghez. A nő lesz a főnöke.
fotó:mbc

 A fiú az első este óta odavan a Ji-an-ért, és az érzelmei az idővel csak fokozódnak. A helyzete azonban inkább tűnik reménytelennek, mint ígéretesnek.
A munkahelyen folyamatos a harc az újonnan kinevezett alelnöknő Na-ri és Ji-an között. A konfliktust fokozza, hogy a fiatal lány mostohaanyja  Ji-an támogatója. Őt szeretné a cég elnökévé tenni. 
fotó:mbc
Folyamatos furkálódások a munkahelyen, Eun-song aggódó gondoskodása, állandó vita a szülőkkel. Ez teszi ki Ji-an mindennapjait. Esténként a majdhogynem Imelda Marcos-i méretű otthoni cipőgyűjteménye között alszik el kimerülve a napi gondoktól. Tae-kang persze boldogan megy segíteni, pedig a nő többször is kijelenti, hogy számára semmit sem jelent. Végül a közös munka csak összehozza a fiatalokat. Nem árulok el nagy titkot, de a  történet vége Happy End! Nem is várhattunk mást a sorozattól.
Szerettem az I do, I do -t, nagyon jól eltalált karakterek, a főszereplőkön kívül főként az apukák! 
fotó:mbc
A cégnél a pletykagyár főrészvényesei persze mindig mindent tudnak, (természetesen sosem az igazságot) ezzel megnehezítve a főszereplők életét. Ji-an egyedülálló anyuka  barátnője (Kim Hye-eun) a hihetetlen rucijaiban mindig mosolyt csal az néző arcára. Kicsit tartottam a fiatal pasi, idősebb nő felállástól. A készítők azonban véleményem szerint nagyon jól megoldották a helyzetet és Jang-woo és Sun-ah párosa jó volt. (Talán csak Sun-ah hihetetlen vékonysága volt néha zavaró számomra. Kérlek Sun-ah, hízz egy pár kilót!) 
fotó:mbc

Kellemes kikapcsolódást garantáló sorozat, mindenkinek ajánlom!
Kis előzetes:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése