2012. november 21., szerda

Színes hírek Koreából

Gondoltam megosztok néhány hírt, mi történik a koreai show biznisz világában ezekben a hetekben.
Most pénteken befejeződik a Superstar K4. Már csak ketten vannak versenyben: Roy Kim (róla már írtam korábban ) és a Dick Punks nevű együttes. Nagyon szoros az állás közöttük. Én a Dick Punks-nak szurkolok, tetszik ahogy játszanak. A 4 Minute - Muzik számából egy nagyon jó feldolgozást csináltak ez egyik elődöntőben.

Song Joong-ki a Nice Guy és a Werewolf boy sikereinek köszönhetően most az egyik legmenőbb fiatal színész Koreában. 


A Nice Guy/Innocent Man végig szép nézettséggel ment, a nézői visszajelzések nagyon pozitívak. Ez egy melodráma, melyben a Joong-ki által játszott férfi a szerelme miatt egy nap mindent elveszít. Évekkel később visszatérve pedig bosszút forral. Nem láttam még, de mindenképpen a megnézendők listáján van. A Werewolf Boy pedig az egyik legsikeresebb mozifilm ezekben a hetekben. Egy hónap alatt 5 milliós nézettséggel büszkélkedhet! Joong-ki szerepe szerint egy vad fiút játszik, akit az erdőben találnak meg a közeli falu lakói. Egy lány (Park Bo-young) vállalja, hogy megszelídíti a farkasfiút. Tanítja hogy kell enni, öltözködni, fogat mosni stb. Gyengéd kötelék alakul ki kettejük között. A falusiak nem nézik jó szemmel, és figyelmeztetik, hogy a fiúnak vad ösztönei vannak. Elszakítják őket egymástól. Csupa pozitív kritikát kapott a film, remélem valami díjjal jutalmazzák majd. John Park - Childlike című dalához készült klip egyben előzetes is a filmhez:

A Nice Guy kapcsán, a sorozatban játszó Park Si-yeon is bekerült a heti hírekbe. Hamarosan egy amerikai filmben fog játszani Morgan Freeman és Clive Owen oldalán. Prágában kezdődik a forgatás még idén decemberben. 
Hollywood-i szuperprodukcióban játszik Bae Doo-na. A tehetséges színésznő Tom Hanks és Halle Berry nevével fémjelzett Felhőatlasz című filmben játszik. Napokban van a film hazai premierje.

Ha pedig szóba került a filmforgatás, akkor Budapesten is elkezdik a napokban egy koreai szuperprodukció  felvételeit! November végén veszik fel az IRIS 2 hazánkban játszódó jeleneteit. Aki még esetleg nem hallott róla, ez a sorozat egy izgalmas kémtörténet folytatása lesz. Az IRIS-ben Lee Byung-hun és Kim Tae-hee voltak a főszereplők. A történet második részében Jang Hyuk, Lee Dae-hee, Lee Bum-soo, Kim Min-jong, Kim Seung-woo lesznek a főszereplők. Pár hétig lehet nyitott szemmel járni az utcákat, hátha belebotlunk valamelyik hírességbe!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése