2012. november 29., csütörtök

Hírek forró tea mellé

Több koreai sztár is eltölt,eltöltött néhány napot Európában az elmúlt hetekben, napokban.

November első heteiben Londonban Koreai Film Fesztivált tartottak. Megjelent az angol fővárosban több neves rendező és színész is. Bővebben itt .

Még néhány napig Budapesten forgat az IRIS2 stábja. A rajongók ott vannak  a forgatási helyszíneken és megosztják az élményeiket.

Lee Jun-ki az Arang munkálatainak végeztével ezekben a napokban Svájcban van egy fotózáson, amit a twitteren gazdagon illusztrál.

JYJ Junsu november 30-án Németországban ad koncertet.

Mindeközben természetesen Ázsiában is élénk a sztárok élete.

Ugyanezen a napon tartják Hongkongban a MAMA zenei díjátadót. A lelkes közönség idén láthatja többek között a BigBang, a Super Junior és PSY  minden bizonnyal fergeteges produkcióját.

Szöulban is megjelenésük lesz november utolsó napján a sztároknak. A 33. Blue Dragon Awards díjátadó estjén szokás szerint kitesznek magukért a meghívott színészek, már ami az öltözködést illeti. Az esten kiosztandó díjakra nominálva van többek között Lee Byung-hun és Uhm Jung-hwa. A filmek versenyének esélyesei a The Masquerade és a Pieta is.

Mostantól PSY a hivatalos rekorder a legnézettebb videó kategóriában a YouTube-on, miután leelőzte Justin Biebert. 847 millió!!! felett jár a megtekintések száma. Közben PSY is bekerült az Év embere választás első körébe a Time magazinban

Egyre jobb a The King of Dramas. Mindegyik rész olyan, mint egy hullámvasút. Van, hogy éppen minden sínen van, mennek a dolgok. Aztán jön egy telefon, és az mindig rosszat jelent Anthony Kim életében. Időközben Choi Siwon nyitott egy twitter fiókot a sorozatbeli karakterének Kang Hyun-min -nek. A napokban azonban felfüggesztették azt.

Végezetül egy mai nap kedvence a The King of Dramas OST első darabja, Super Junior Yesung dala, a Blind for love



Forrás:time.com, asianwiki,twitter,tumblr,youtube,koreanfilm.co.uk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése