2015. január 21., szerda

Hyde, Jekyll and I első képkockák

Ma kezdték el vetíteni Binnie új sorozatát. Ilyen, pár perces kis videók már fel is kerültek a youtube-ra. Nem is találok szavakat! Komolyan elgondolkodom, hogy belekezdjek-e a sorozat nézésébe. Igen bizarrnak találom ezt a 3 percet. Mit gondoltak a forgatókönyvírók? Ez csak egy kiragadott részlet -nem is láttam még az első részt- és remélem, csak a főszereplő lázálma az egész. Tudom, nem kell gyorsan ítélkezni, meg jó kis sorozat lehet ez majd a közeljövőben, de megvárom vele a rajongói reakciókat. Nem tudom, hogy röhögjek vagy sírjak attól milyen gagyi ez az egész jelenet?!




Update
Az első felindultságomban született a bejegyzésem első fele. Azóta már megnéztem az első két részt, és kicsit utánaolvastam a sorozatnak. Ezek után íme az értékelésem a látottakról:
- nem bírom a képregényből, fantasyból átvett elemeket,
- nézőként bosszant a fenti jelenet és volt még pár hasonlóan kacagtató,
- Robinként totál szexi Hyun Bin ♥, 
- Seo Jinként nagyon vékony és sápadt,
- szokásos sablonok tömkelege már az első két részben (mentálisan beteg férfi, a főszereplők közös gyerekkori emlékei, talpraesett csaj...ismerősek ugye?)
Mindezek ellenére felkerül a megnézendők listára. Mert ugye ki tudna ellenállni Binnie mosolyának? A jólöltözöttségéről a szponzora gondoskodik, nagy lesz baj  ilyen téren sem. Szokás szerint sajnálom, hogy télen forgatnak. Már az első részben kiakadtam a látszódó leheletüktől! 
Lesz benne ármánykodás, krimi és szerelem is. Remélem vicces is lesz, és nem csak kacagtató.
Máris van hozzá magyar felirat  az Ázsia ékkövein. Köszönjük szépen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése