2018. január 12., péntek

Kim Dong-ryul balladák borongós napokra

Kim Dong-ryul sikeres dalszerző, énekes aki a balladáiról, szomorú hangulatú dalairól ismert Dél-Koreában. A negyvenes éveiben járó énekes  1993 óta aktív. Több mint tíz album fűződik a nevéhez. Karrierje kezdetén több zenekara is volt, a kilencvenes évek végén kezdett szóló karrierbe. Legutóbbi albuma Walking with címmel jelent meg 2014 őszén. Azóta vártak a rajongók az új albumra. Most 2018 januárjában jelent meg az Answer című, öt dalt tartalmazó mini albuma az énekesnek. Miért is érdekes ez? Azért, mert ahogy korábban többször is, most is egy híres színészt kért meg a legújabb dalához  készült videó klipben való szereplésre. A Reply -답장 címet viselő dalhoz forgatott kisfilmben Hyun Bin szomorkodik!! A videó egyszerűen gyönyörű, ha nem szerepelne benne Binnie akkor is szép lenne, Ő meg csak ráadás! Íme:






2014-ben nem más búslakodott a How I am videó klipjében mint Gong Yoo. A képi világ itt is hasonló:

Végül, de nem utolsó sorban Lee Dong-wook is szerepelt már az énekes 2011-ben kiadott Replay című dalának a kisfilmjében.




Ebben a téli borús időben remélem egy kis melegséget is hoznak ezek a dalok, ha másért nem, mert láthatók benne a kedvenceink. (A témájuk nem szívderítő elismerem, de azért mégis jó nézni ilyen jóképű férfiakat!) Jó nézelődést és zenehallgatást kívánok mindenkinek!
Videók forrása:youtube Adatok:wikipedia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése