2012. május 27., vasárnap

A Gentleman's dignity - Sorozatajánló

Forrás: Hancinema
Romantikus komédia, 20 részben az SBS csatornán. 2012. május 26. és július 29. között, hétvégenként.
Főszereplők:
Kim Ha-neul, középiskolai tanárnő,Seo Yi-soo szerepében
Jang Dong-gun, a menő építész Kim Do-jin szerepében
Kim Soo-ro, a jóbarát és munkatárs Im Tae-san szerepében
Kim Min-jong, az ügyvéd Choi Yoon szerepében
Lee Jong-hyuk, a nős nőcsábász barát, Lee Jung-rok szerepében
Yoon Se-ah, Tae-san barátnője és Yi-soo lakótársa, Hong Se-ra szerepében
A történet főhősei, a sikeres, negyvenes férfiak. Az építész, Do-jin egy nap meglátja az utcán esőben álldogáló  Yi-soo -t. Megtetszik neki a nő, de nem történik közöttük semmi. A véletlen viszont ezek után többször is egymás útjába tereli a két embert. Yi-soo titokban szerelmes    Tea-san -ba, aki viszont mással randizik. Ki más is lehetne a vetélytársa a tanárnőnek, mint a szobatársa?

 Egy nap a tanárnő diákjai, pont az építészt és barátját szemelik ki, egy kis verekedésre. Ezek után Do-jin be akarja perelni a kölyköket. A tanárnő pedig könyörög neki, hogy ne tegye. Hiába hívogatja a férfit, az mindig elutasítja. Újra összetalálkoznak egy amatőr baseball meccsen, ahol a nő a bíró. A meccs után az ügyvéd elmondja a nőnek, hogy a megvert férfi  a barátja, és Do-jin -t is felvilágosítja, ki is valójában a nő. Ezek után az építész elhívja a nőt, az irodájába és ott álmodozik kettejükről.
Időközben egy Koreába tartó repülőgépen két fiatal épp a Secret Garden egy romantikus jelenetét nézi. A lány, Tae-san húga, míg a fiú most járhat először az országban. Van a tárcájában egy fénykép a négy jó barátról és egy  szép nőről. Gondolom az apját jött megkeresni. Később biztos okoz egy kis bonyodalmat.
Röviden ennyi az első két rész kivonatosan. Tetszenek a pasik, mind a négyen szimpatikusak. Yi-soo tanárnő kicsit hisztis, de remélem nem viszik majd nagyon túlzásba a továbbiakban. Várom a következő részeket, eddig ígéretesnek tűnik a történet.
Filmzene, Kim Tae-woo - High, high





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése