2012. május 4., péntek

Ismert arcok zenei videókban

Sok színész, színésznő feltűnik népszerű zenekarok klipjeiben.Összegyűjtöttem néhány olyan zenei videót, melyekben kedvenceim szerepelnek. 
Az először lássunk egy együttműködést a C-JeS ügynökség művészei között. JYJ, In Heaven klipjének két főszereplője Kim Junsu és a szép színésznő Song Ji-hyo. Feltűnik még Yang Han-yeol a The Greatest Love gyerekszereplője is.




Népszerűek a bűnügyi történetek a videókban is. Erre egy jó példa: T-ara, Cry cry című számához
 készült rövidfilm is. Több ismert színészt is felkértek szereplésre. Cha Seung-won és Ji Chang-wook a két főszereplő a lányok mellett . A történet folytatása a Lovey-Dovey-ban.


Harmadikként, jöjjön kedvencem, Lee Dong-wook. Ő is többször szerepelt már klipekben. Ez a Monday Kiz együttes Bye, bye, bye című számához készült klip. Az együttes 2005-ben megjelent azonos című albumának borítóján is LDW szerepelt.


Megnézve a történeteket, sajnos egyik sem vidám sztori.  Oldandó a komor hangulatot, következzen két vidámabb klip, főszerepben a szerelemmel. Eszembe jutott, hogy a most nagyon felkapottá vált Lim Si-wan amellett, hogy napjainkba színészként kezd ismerté válni, valójában egy fiúzenekar, a ZE:A tagja. Si-wan mellett az együttesben énekel még, Kevin. Ő  a The strongest K-pop survival -ban játszik egy popsztárt. Én nem tudom mosolygás nélkül végignézni ezt a klipet. Annyira cukik benne a fiúk, hogy az nekem már sok!:) ZE:A, Here I am


Az ifjú titánokból sosem elég. K.Will idén év elején jelentette meg I need you című albumát. A címadó dalhoz készült videónak a főszereplője Yeo Jin-goo (The Moon that Embraces the Sun), aki a Ji Chang-wook által megformált szereplő fiatalkori énjét játssza a klipben. Mindkét női főszereplőt Borának hívják. Jó szórakozást!