2013. január 15., kedd

Színes hírek 13.1.0.

A legutóbbi hírcsokor óta sok minden történt a dorámák földjén. Így gondoltam újra megosztok egy-két hírt veletek.
Január második hetében megnősült  Uhm Tae-woong. 2012-ben, Az Év Színésze díjjal kitüntetett színész elvette várandós balerina kedvesét. Egy művészcsaládba házasodott, az apósa is színész. Nászútra Bali  szigetére utaztak. Sok boldogságot, további sikereket kívánok!

A tavaly leszerelt színészek közül többen is lassan munkába állnak.

Kim Nam-gil például egy új-zélandi fotózás után -mely, egy azóta kiadott könyv alapjául is szolgált-, Japánban turnézott az elmúlt napokban. A Bad Guy (2010) című sorozatát nemrég nagy sikerrel vetítették a szigetországban. Ennek kapcsán több városból álló közönségtalálkozón vett részt a színész. Koreában pedig sikerült a pletykaműsorokban is bekerülnie. Elment a  School forgatására, és ételt vitt a stábnak. Az egyik ifjú kollégával való közös fotója is napvilágra került. Nem is lenne ezzel probléma, csak rögtön összehozták a női főszereplővel, Jang Na-ra-val. Természetesen mindkettejük ügynöksége ezerrel cáfol! Ők csak régóta jó barátok és Choi Daniellel is jóban van. Szóval senki ne magyarázzon bele többet, minthogy a barátainak vitt ételt, akik ebben a hidegben keményen dolgoznak. (Ez utóbbi biztos így is van. Elég csak a vöröslő füleket és a néha átláthatatlan leheletet látni, miközben természetesen kabát nélkül bóklászik mindenki :-) ) Időközben Daniel is megvendégelte a stábot.

Hyun Binről még mindig nem lehet semmi jó hírt hallani sorozat- vagy filmfronton. Csak azt lehetett olvasni, hogy az egyik kávés cég reklámarca lesz.
Jo In-seong, aki szintén tavaly akasztotta szögre a katonabakancsot, hamarosan viszont egy igazi nagyágyú színésznővel tér vissza a nézők nappalijába. Binnie korábbi barátnője, Song Hye-kyo oldalán a That winter, the wind blows/Wind blows in winter című sorozat főszereplői lesznek. Mindkét színész régen szerepelt már sorozatban, így nagy a várakozás a nézők részéről. További szerepekben: Kim Bum (Padam,padam), Seo Hyo-rim (Scent of a Woman). Várható kezdés, február közepe. Ezt a sorozatot várom most leginkább. Egy jó kis előzetest már készítettek hozzá:


A múlt héten jött a hír, hogy megszűnik Wookie műsora, a Strong Heart. Alig egy évig volt a műsorvezetője. Munkájukért a legjobb páros díját kapták a műsorvezető társával az SBS csatornától az év végén. Ezenkívül Wookie a legjobb kezdő műsorvezető (Rookie Award) díját is megkapta. Sikeresek voltak, de a csatorna úgy döntött, kicsit pihenteti a programot. A műsor megszűnésének én  egy kicsit azért örülök, így legalább visszatérhet az eredeti hivatásához. Talán egy filmet forgat, de még konkrétumokat nem lehet olvasni. A videó első 5 percében nem történik semmi érdemleges, Suzy és Yoo Jae-suk dumálnak csak, utána jön Lee Dong-wook.


Kedvencem legutóbbi partnere viszont nem tétlenkedett a Wild Romance befejezése után. Új filmet forgatott. Egy romantikus vígjáték, melyről itt olvashatsz. Érdekes hír még továbbá a színésznő Lee Si-young -ról, hogy második helyen végzett a tavaly év végi dél-koreai amatőr női bokszbajnokság 48 kilós versenyében! Igen, a színésznő komolyan bokszol. Egy korábbi szerepe miatt kellett megtanulnia bokszolni. Ő azonban annyira megszerette ezt a sportot, hogy később sem hagyta abba. Komoly tervei vannak. A soron következő Ázsia Játékokon szeretné a hazáját képviselni. Ehhez, azonban meg kéne nyerni a súlycsoportját. 2012-ben nem sikerült neki, így idén egy súlycsoporttal feljebb lép, és ott  indul majd. Hát, sok szerencsét hozzá! Ez aztán az elszántság!
Rain és Kim Tae-hee románca volt az idei év első szenzációja. Elég hamar kiderült kettejük kapcsolata, egyben rávilágított, hogy Rain elég sokat volt a katonai körleten kívül. Ráadásul tette ezt hiányos öltözetben. A nemzet egy része felháborodott, míg mások elnézik neki. Végül kapott egy kisebb büntetést,  és bocsánatot kell kérnie. (Állítólag átkéri magát egy másik századba, hogy ő is úgymond normális katona legyen, ne kivételezett.) Én az egészben azt találom érdekesnek, hogy minderről egy magyar hírcsatorna Ázsiával foglakozó műsora is beszámolt. Ezenkívül a napokban egy német nyelvű újság a két főszereplő fényképével, címlapon hozta a sztorit. Kicsit meglepett, de hát kicsi a világ!
Befejezésül még egy katonasztori. Ji Hyun-woo tavalyi bevonulása után először hallat magáról. Ő is a szórakoztató részleg tagja, így egy háborús témát feldolgozó musicalben, a "The Promise" című darabban szerepel. A  szereplőgárdájának tagja még a Super Junior tagja, Leeteuk és több, a katonai szolgálatát töltő színész és énekes  is. A darabot januárban játsszák több alkalommal, Szöulban a Nemzeti Színházban. Még több kép a darab twitter oldalán.
Forrás:The Promise twitter
Végezetül pedig annyit sikerült kiderítenem, hogy Yoo-jin (Eugene) új sorozata,  A Hundred Year's Inheritance 50 részesre lett betervezve. Szóval én el sem kezdem! :-)

2 megjegyzés:

  1. Most egy kicsit gonosz leszek, de számomra öröm, hogy a Strong Heart-ot abbahagyják ;-). Wookie, gyere vissza Drámaföldére!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, hiányzik nagyon! Valamelyik nap is Scent of a Woman-t néztem. A díjátadón aranyos volt, jól bírta a munkatársak tréfáját:-))

      Törlés