2013. január 24., csütörtök

Színes hírek 13.1.1.

Az újabb színes hírcsokor első virágszála Kim Nam-gil. Meglepődve olvastam, hogy ő énekli a Queen of ambition OST első dalát. Meg kell hagyni sokat fejlődött az énekhangja a katonaság alatt. Határozottan kellemes kis dalt hoztak össze. Kim Nam-gil ,You don't know


Végre, itt az első új reklám Hyun Bin-nel. A Samsung Smart Tv reklámja. Az utolsó másodpercekben tűnik csak fel, de már ez is valami!


 

Nemrég befejeződtek a  "Koreai Charlie Angyalai" munkálatai. A történet főszereplői nem lehetnek mások, mint csodaszép hölgyek, akik a Csoszon korban nyomoznak majd. A film címe "Three Beauties of Chosun/ Three Joseon Angels".  A főszereplő harcos hercegnőket pedig Ha Ji-won Son Ga-in és Kang Ye-won alakítják majd. Várhatóan ez év tavaszán kerül  a koreai mozikba a film.
Ha Ji-won tavaly ősszel kiadott egy önéletrajzi könyvet, amelynek a bevételét jótékony célokra ajánlotta fel. Itt egy interjú, ami a  könyv megjelenésekor készült.

Kijött az IRIS2 új promója, amiben már a pesti jelenetek is láthatók. Nem tudom, ki hogy van vele - ránézve a sorozat poszterére- nekem azt kellett megállapítanom, hogy ennél előnytelenebb fotót már nem nagyon lehetett volna Jang Hyuk-ról készíteni. A frizura -már, ha annak lehet ezt a valamit nevezni- egyszerűen szörnyű, és a táskák a szeme alatt! Kíváncsi lennék, hogy  ki találta ki a karaktere kinézetét, de hogy elcseszte, az biztos! A szigorú tekintetet a többiek meg rendesen gyakorolhatták a fotózás előtt! :-)

Az előzetes:
 
A sorozat kezdése február 13. A KBS2 csatornán fog futni, előreláthatólag 20 rész, szerda-csütörtöki napokon.

A minden év elején Franciaországban megrendezendő Midem zenei fesztiválon idén a koreai popzenét  Tiger JK  és felesége Yoon Mi-rae képviselik a "K-pop night out" című rendezvényen. Január 27-én este lépnek fel. A Midemre meghívást kapott még az ifjú énekesnő Juniel is.

A kínai Holdújév kezdete február 10., ami Dél-Koreában is nagy ünnep. A sorozatokból pedig tudhatjuk, hogy a vércsoport után a következő kérdés az lehet, hogy melyik állatövi jegyben született valaki. Most a Fekete Víz Kígyó éve köszönt be. Akik az alábbi években látták meg a napvilágot, azok így mind  összetartoznak a kínai horoszkóp szerint : 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001. Így például John F. Kennedy (1917) és Park Chung-hee (1917) korábbi koreai elnök, a hamarosan beiktatandó új elnöknő Park Geun-hye néhai édesapja. A volt szöuli polgármester, a most leköszönő koreai elnök Lee Myung-bak (1941). Vele egyidős Nah Mun-hee (Rascal Sons) színésznő. Benazir Bhutto (1953) néhai politikusnő. Színészek közül szintén 1953-ban született Pierce Brosnan, John Malkovich és Kim Basinger. Brandon Lee (1965) is a Kígyó évének szülötte volt. Vele egy évben született J.K. Rowling és Katarina Witt is. 1977-ben jöttek a világra, a szívtiprók: Won Bin, Ji Sung és So Ji-sub. A tavalyi év legmókásabb táncosa, aki az egész világnak megtanította a lovacskázást, PSY szintén ebben az évben született. A színésznők közül Kim Hyun-joo (Twinkle twinkle) és Kim Hee-sun (Faith). A koreai idolcsapatok tagjai közül sokan látták meg a napvilágot 24 évvel ezelőtt. Így például: Jung Yong-hwa (CNBlue), az SNSD tagjai közül hatan is! A szép hangú énekesnő, Ailee szintén a Kígyó jegy szülötte. Az ifjú színészek közül Kang So-ra ( Dr. Champ), Lee Jong-suk és jó barátja Kim Woo-bin (School 2013) valamint Kim Bum (Padam,padam) is. Idén nekik lehet, hogy egy kicsit különlegesebb évük lesz, hiszen újra a csillagjegyük évében van a szülinapjuk. Sok boldogságot kívánok mindenkinek, aki Kígyó évében született!


2 megjegyzés:

  1. Szia, Bomi, köszi a híreket! A Three Joseon Angels-re kíváncsi leszek, meg arra is, mikor vállal szerepet Hyun Bin egy filmben vagy sorozatban.
    Jang Hyuk azon a fotón erősen Jean Reno-ra emlékeztet, főleg a táskák a szeme alatt :-D
    Éljen a Kígyó Éve!

    VálaszTörlés
  2. Szia Jackimi!
    Ez a Jean Reno-s hasonlat jó, tényleg emlékeztet rá egy kicsit! Nem tudom, én régebben bírtam Jang Hyuk-ot, de mostanra valahogy elveszett a varázsa számomra. Ez a kinézet meg még tovább ront a helyzeten. A sorozatot nem is tervezem nézni, talán majd ha vége lesz. Az IRIS sem tetszett különösebben.

    VálaszTörlés