2013. február 28., csütörtök

Heaven's Order, elindult a forgatás

Végre, biztos! Megkezdték Lee Dong-wook új sorozatának a munkálatait, február 27-én! Egy történelmi sorozatban, a Heaven's Order-ben egy orvost fog alakítani Wookie, aki a királyi udvarban szolgál. A történet szerint gyilkossággal vádolják meg, ezért menekülnie kell. Van egy beteg kislánya is, akiért mindent megtesz. A női főszereplő Song Ji-hyo. A Hanoi Bride, a Partner, a Scent of a Woman és a Wild Romance után ismét együtt játszik majd Lee Won-jong -al. A sorozatban feltűnik majd Yoon Ji-i (Gentleman's dignity) és Seulong (2AM énekese, 26 Years) is. LDW azt nyilatkozta, hogy már nagyon várta, hogy újra kamera elé állhasson, hiszen már több mint egy éve dolgozott utoljára sorozatban (Wild Romance). Ez lesz az első szerepe, ahol szülőt játszik, és az első történelmi témájú sorozata is. Jó hangulatban telt az olvasópróba:

Bízhatunk, hogy jól összeillenek majd Song Ji-hyo -val. Már a forgatás előtt volt alkalmuk megismerkedni, hiszen együtt szerepeltek a Running Man 133. és 134. részében. Együtt keresték a kardokat Makaón és Vietnamban. Az biztos, hogy mindketten nagyon bátrak, hiszen leugrottak  233! méter magasból a Makaó Toronyról. Nagy élmény volt mindkettejüknek a bungee jumping. Annyira jól érezte magát Wookie, hogy újra szívesen szerepelne a műsorban. Nézzétek meg a Running Man-t, nagyon jó!
A Heaven's Order a KBS2 csatornán, az IRIS 2 után, áprilisban szerda-csütörtöki napokon van betervezve.

2 megjegyzés:

  1. Szuper! Nagyon örülök, hogy a hír véglegessé vált, és újra láthatjuk Wookie-t, ráadásul kosztümös filmben! :-) Remélem, sikeres lesz a sorozat, szurkolok neki. Kár, hogy az április még odébb van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végre tényleg elkezdték. Kíváncsi leszek majd a forgatásról készült képekre.:-) Hogyan áll majd neki a hanbok és a fejfedő. Lesznek verekedős, lovas jelenetek? Ki lesz a gyerekszereplő? Nem vagyok nagy híve a történelmi sorozatoknak, de ezt meg szeretném nézni!
      Az a pár hét olyan gyorsan eltelik, hogy mindjárt itt az április, észre sem vesszük! :-)

      Törlés